Over STYP

Afkorting van Sport, Tennis, Yoga en Pilates. 

In 2018 heb ik, Frank Vermeulen, STYP opgericht omdat ik ervan overtuigd ben dat een bredere aanpak in het trainen van mensen een beter resultaat oplevert niet alleen voor de sportprestatie maar vooral voor de ontwikkeling van de mens achter de sporter. 
Mijn passie voor tennis is de basis van mijn keuze om tennistrainer te worden. Al ruim 35 jaar heb ik ervaring in het geven van tennislessen. Eerst als hulp-trainer en nu alweer de nodige jaren als gediplomeerd tennistrainer. 

Ik heb ervaring in het organiseren van toernooien en het ondersteunen van tennisverenigingen bij diverse facetten binnen de tennissport.
STYP biedt niet alleen technische en tactische tennislessen aan. Tijdens de trainingen wordt gewerkt aan zowel de fysieke alsook aan de mentale aspecten door o.a. een vergroting van het lichaamsbewustzijn en de bewuste inzet van onze adem. 
Ik zou willen dat ik in mijn jonge jaren als tennisspeler (en trainer) al gebruik had kunnen maken van yoga en pilates in mijn trainingen: Dit zou niet alleen mijn fysieke kwaliteiten verbeterd hebben maar vooral ook mijn mentale kwaliteiten.

Naast Tennistrainingen biedt STYP inmiddels ook Thematraining, Padeltraining, Yoga en Pilatesles aan.

Missie

STYP staat voor betrokkenheid en kwaliteit. Dit verwachten we niet alleen van onszelf maar ook van onze samenwerkingspartners. 
 Kwalitatief goed opgebouwde trainingen/lessen en maatwerk zorgen voor een optimale groei als sporter maar ook als mens.
Als tennisschool willen we het spelniveau van de sporter verbeteren en het spelplezier vergroten. Door onze constante inzet en pro-activiteit m.b.t. werving en binding van (nieuwe) tennissers en samenwerkingspartners en door een goede samenwerking met de vrijwilligers van de vereniging creëren we een stabiele basis binnen de tennissport.  

Visie

Door het verzorgen van kwalitatief goede lessen en innovatieve activiteiten worden mensen gestimuleerd om vaker te bewegen en zich in te zetten voor de verbetering van hun fysieke en mentale gezondheid. Een persoonlijke, op maat gesneden aanpak, is hierbij erg belangrijk. 
“Je doet wat je kunt zodat je de beste versie van jezelf wordt.”

Doelstelling 

STYP stelt zich tot doel om een ieder optimaal te laten groeien, als sporter en als mens, binnen de kaders van de lessen en trainingen die STYP aanbiedt. Dit kan gericht zijn op fysieke groei, mentale groei en/of het vergroten van het tennisniveau. 
Zowel op recreatief niveau alsook op prestatief niveau stelt STYP zich tot doel kwalitatief goede lessen en activiteiten aan te bieden die aansluiten bij de kwaliteiten en ambities van de individuele sporter maar ook van de lesgroep. STYP profileert zich door (pro-)actief te werken en het vergroten van de samenwerking met de sporters en de samenwerkingspartners.

Het laatste nieuws

 • Vragen

  We helpen u graag verder
 • Stuur een e-mail

  info@styp.nl
 • Bellen

  + 31 (0)6 23 56 11 67
 • Formulier

  Vul ons contactformulier in!